|
|
طی 30 سال آینده، 25% جمعیت ایران سالمندند
1390/07/09
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق سرشماری سال 1385، هفت درصد جمعیت کشور سالمند بودندکه پیش بینی می شود طی 30 سال آینده، 25 درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل دهند.
|
|
|
|
|
|
پرداخت 100% هزینه درمان کودکان سرطانی
1390/06/30
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: صد در صد هزینه درمان سرطان کودکان در ایران در بیمارستان ها و با همکاری موسسات خیریه موثری که در ایران وجود دارد پرداخت می شود.
|
|
|
|
ابتلای 20 درصد مردم کشور به رفلاکس
1390/06/29
رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد با بیان اینکه بیماری های گوارش و کبد جز شایع ترین بیماری ها در کشور ما بشمار می روند گفت: نزدیک به 20 درصد مردم کشور به رفلاکس معده مبتلا هستند
|
|
|
|
ماهی غذای سلامتی
1390/06/28
کارشناسان، ماهی را یکی از بهترین غذاها برای تامین سلامتی می دانند.
|
|
|
|
بیشترین موارد ابتلا به انواع سرطان در کشورهای اروپایی
1390/06/27
موسسه بین المللی تحقیق سرطان اعلام کرد در سال دو هزار و هشت دوازده میلیون و هفتصد هزار نفر در سراسر جهان به انواع سرطانها مبتلا بودند. از این تعداد، شش میلیون و ششصد هزار تن مرد و شش میلیون نفر زن بودند.
|
|
|
|
|
100 درصد هزینه های درمانی ایثارگران به عهده دولت
1390/06/24
رئیس جمهور قانونی را ابلاغ کرد که بر اساس آن صددرصد هزینههای درمانی ایثارگران شاغل و بازنشسته و افراد تحت تکفل آنان به عهده دستگاه اجرائی و صددرصد هزینههای درمانی ایثارگران غیرشاغل و افرد تحت تکفل آنان به عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
|
|
|
|
|
|
تولید سه داروی نوترکیب جدید تا پایان سال
1390/06/12
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که هم اکنون9 قلم داروی بایوتک از داروهای نوترکیب در کشور تولید می شود گفت: با تولید سه داروی نوترکیب دیگر تا پایان سال این تعداد به12داروی نوترکیب افزایش پیدا خواهد کرد.
|
|
|
|
رابطه سرعت غذا خوردن و چاقی
1390/06/08
زنان میانسالی که سریع غذا می خورند بیش از افرادی که آهسته غذا می خورند در معرض خطر اضافه وزن و چاقی قرار دارند
|
|
|
|
|
|
چای سیاه از رشد سرطان جلوگیری می کند
1390/06/05
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان به مناسبت روز داروسازی، بر استفاده از داروهای گیاهی تاکید کرد و گفت: نوشیدن یک فنجان چای سیاه در روز موجب کوچک شدن واز بین رفتن سلول های سرطانی می شود و می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
|
|
|
|
|
|